MERSİN / MEZİTLİ - Mezitli Muhittin Develi Ortaokulu

Let's Explore The World Of Technology

'Let's Explore The World Of Technology' e-Twinning projesine Eylül ayında Avrupa'daki ortaklarımızla başladık.

Projemiz teknolojinin doğru kullanımı ile güvenli bir teknoloji ortamında gelecek nesillere farkındalık oluşturuyor.

Muhittin Develi Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri kuruculuğunu Hırvatistan'dan Bilişim Teknolojileri öğretmeni Iva Naranda ile Yunanistan'dan Bilişim Teknolojileri öğretmeni Georgia Lascaris'in üstlendiği eTwinning projesi 'Let's Explore The World Of Technology' 8 ülkeden 22 öğretmenin katılımı ile gerçekleştiriyor.

Let's Explore The World Of Technology eTwinning projemiz ile öğrencilerimizin yeni çıkan teknolojileri keşfedebilmeleri, geliştirebilmeleri ve küresel çapta uygulanabilir özgün ürünler ortaya çıkarmaları amaçlanmaktadır. Farklı kültürlerdeki öğrencilerle ortak teknoloji dilini kullanarak 21.yy becerilerini yaşamlarına doğru bir şekilde entegre etmeleri hedeflenmektedir.

15-10-2021

Yayın: 15.10.2021 - Güncelleme: 19.02.2024 10:10 - Görüntülenme: 278