T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / MEZİTLİ - Mezitli Muhittin Develi Ortaokulu

'E-DERGİMİZ' ETWİNNİG PROJESİ

'E-DERGİMİZ' ETWİNNİG PROJESİYLE ÖĞRENCİLER KENDİNİ GÖSTERME İMKANI SUNUYOR.  

15-12-2020            MERSİN-Muhittin Develi Ortaokulu 6.sınıf öğrencileri ve Matematik Öğretmeni Serap YILDIRIM KÖKSAL'ın yürütücülüğünde  'E-dergimiz ' isimli E-Twinning projesini uyguluyor. Türkiye genelinde 8 öğretmen yaklaşık 80 öğrenci ile E-Twinning Avrupa Birliği  'E-dergimiz' projesi 12.09.2020 tarihinde başladı ve Ocak ayı sonuna kadar devam  edecektir.

 

            'E-dergimiz'Projesi ile okulda veya günlük hayatta ilgi ve yeteneklerini gösterme fırsatı bulamayan öğrenciler hedeflenmektedir.. Birlikte çalışıp, Web 2.0 araçlarını da kullanarak ortaya koydukları ürünleri e - dergi ile bir araya getirip insanların beğenisine sunuyor. Bunları yaparken sosyalleşmelerini sağlamayı; işbirlikçi hareket etmelerini;teknolojiyi yakından takip etmelerini ve kullanabilmelerini; böylece potansiyellerini ortaya koymaları bekleniyor.

          Öğrenciler çalışmalarını  Covid-19 salgınından dolayı evlerinde, uzaktan eğitim yoluyla devam ettiriyorlar. Öğrenciler aylık dergi çıkarırken,etkinliklerini evde gerçekleştirerek hem eğitim-öğretimden kopmamış olmakla beraber, bir projede yer almanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.12.2020 - Güncelleme: 29.09.2023 14:16 - Görüntülenme: 323
  Beğen | 0  kişi beğendi