MERSİN / MEZİTLİ - Mezitli Muhittin Develi Ortaokulu

Mezitli Muhittin Develi Ortaokulu

0(324) 358 10 77
Adres
Viranşehir Mahallesi 34369 Sokak No 5 Eski Mezitli Belediyesi Arkası Mezitli / Mersin
Vizyon
Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; insan haklarına saygılı, bilgi çağının gereklerini yerine getirebilen, demokrat, Cumhuriyet´e ve Atatürk İlkelerine bağlı, milli ve manevi değerlere sahip, geçmişten ders alıp geleceği yönlendirebilen, paylaşımı bilen, paydaşları ortak amaçlara yönlendirebilen, geleceğin idealist ve çalışkan vatandaşlarını yetiştirebilen örnek ilköğretim okulu olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli eğitim ve öğretimi; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN, ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
Minibüs,Otobüs
Viranşehir Mah. Viranşehir Cad. 369.Sok MEZİTLİ / MERSİN